
בשבת פרקתי את הערימה שבקושי הצליחה להיכנס למקרר, חזרה על משטח העבודה, והכנתי מרק גדול ומגוון, מנסה להוריד חזרה את מפלס הפרודוקטים לרמה סבירה. רק שהרגשתי שזה לא מספיק, ורשומה קודמת של אתי בנושא לביבות הזכירה לי שבעבר הייתי מכין לביבות מגוונות בשלל טעמים – עם תפוחים, סלק, קישואים, תפוחי אדמה (כמובן) ועוד אחרים. וזה בדיוק הכיוון שהתחשק לי.
אז זה מה שהכנתי:
ללביבות:







את הכל ליבבתי וטיגנטי על מחבת טפלון גדולה, עם מעט שמן קנולה
לרוטב:




ערבבתי את הכל מוכן לאכילה (פיקנטי ונפלא)
הבעיה היתה שלקחנו את צלחת הלביבות במטבח, הנחנו עליהם כפית מהרוטב הנפלא, קיפלנו קלות שלא ינזל עלינו, התכופפנו מעל הכיור לכל מקרה וזללנו ככה בעמידה ישר מהצלחת המרכזית. אז ברור שגם לא צילמתי.
אבל העונג היה כזה שהייתי חייב עוד סיבוב ממנו (טוב, גם לצלם ולתעד חשוב). הערב הכנתי עוד סיבוב לפי אותו מתכון כמעט. כי את הבצל המטוגן האמור החלפתי בשלושה בצלים ירוקים קצוצים דק, ומעורבבים לתוך התערובת. יצא לא פחות טוב מהפעם הקודמת, וגם הכמות הזו חוסלה רק לפני כמה דקות בארוחת ערב זריזה ומענגת. והנה עוד כמה תמונות:
אז מוזמנים כולכם להתענג על הגירסה השונה קצת ללטקעס המסורתיים, ולא פחות טובה 

שבוע טוב והמשך חג שמח, חברים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אשמח כמובן לתגובות. תודה :-)